Extrafloors | Ламиниран паркет и облицовки на промоционални цени 

ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ

ДЕКИНГ НАСТИЛКИ

PVC ЛАМПЕРИЯ


  • Ламиниран паркет | Цени,марки,видове ламинирани паркети
  • Паркет | Цени масивни естествени паркети
  • Екстериорни и интериорни облицовки и настилки


Цена на трислоен паркет / 03.10.2019 21:04

Трислойният паркет е едно от най-популярните дървени покрития. Цената на паркет зависи от материала, използван като най-горния слой.

Трислойният паркет е едно от най-популярните дървени покрития. Обхватът на приложението му се разпростира както върху частното използване, така и в публичните институции. Цената на паркет зависи от материала, използван като най-горния слой.

Имайки предвид дизайна, заслужава да се отбележи, че паркета се състои от три слоя, чието залепване е перпендикулярно едно към едно. Този метод на залепване играе важна роля като дъска. Той осигурява здравина и минимизира вероятността от деформация на покритието от температурни промени или промени във влажността. За свързване се използват лепила на водна основа, което по никакъв начин не влияе върху екологичната чистота на покритието.

 

Цената на паркетната плоскост също зависи от нейната дебелина, или по-скоро от дебелината на работната повърхност и възможността за по-нататъшна обработка. Горният слой е тънка секция от ценен дървесен вид, много често това е дъб, тик, бук, клен, ясен, но има и екзотични варианти.

 

Вторият слой са летви, изработени от иглолистни дървета, предимно от бор. Третият слой е твърд боров лист. Трябва да се отбележи, че за по-лесна работа и монтаж производителите са предвидили наличието на различни размери, както по ширина, така и по дължина. Дължината на дъската зависи от колекцията и вида на дъската.

 

Основните видове подови настилки:

Еднополюсна дъска - една паркетина, горният слой има плътна структура, равномерен цвят, без видими недостатъци.

Двуполюсна дъска - върху една ламела се комбинират две паркетини.

Трипополюсна дъска - най-бюджетната опция, тя идва с три реда паркетини, които могат да варират по цвят, както и видими дефекти, под формата на възли и червейни дупки.

Подобно разнообразие от видове формира и цената на паркета. Еднопълюсните паркети са значително по-скъпо от другите опции.

Трислойните паркети не се нуждаят от специализирана грижа, обаче е по-добре дъската да се измие с паркетни средства, в които няма абразивни продукти, които могат да повредят повърхността. При условие на правилна работа, подовото покритие ще издържи дълги години и ако искате да промените дизайна, можете просто да използвате услугите на циклене и да подновите пода с нов лак.Последни Новини / Виж Всички Новини

Неактуални цени на продуктите в сайта extrafloors.eu / 29.12.21

Неактуални цени на продуктите в сайта extrafloors.eu повече...

Скъп или евтин ламинат. Какво да избера? / 23.11.21

По този начин скъпият ламинат ще има по-голяма устойчивост на вдлъбнатини, по-висока защита от влага... повече...

Следвайте Ни Във Социалните Мрежи!