Какво е ламинат и какви са основните му предимства 

ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ

ДЕКИНГ НАСТИЛКИ

PVC ЛАМПЕРИЯ


  • Ламиниран паркет | Цени,марки,видове ламинирани паркети
  • Паркет | Цени масивни естествени паркети
  • Екстериорни и интериорни облицовки и настилки


Какво е ламинат и какви са основните му предимства / 18.11.2019 13:06

Подовете с ламиниран паркет носят екзотичен релеф за оригиналност.

Ламинатът е многослойно подово покритие, проектирано в съответствие със съвременните изисквания. Ламинираният паркет се характеризира като устойчиво и износоустойчиво покритие. Подовата настилка е произведена от дървени материали, специална хартия с декоративен модел и горен защитен слой. Основните предимства на ламината включват устойчивост на механично напрежение, което може да остави вдлъбнатини и драскотини по повърхността на покритието. Доброто ниво на абразия и износоустойчивостта гарантира дълъг експлоатационен живот. Устойчивостта на влага е ключов елемент в експроатацията на ламината.

 

За надеждността, целостта и издръжливостта на цялата конструкция отговаря на клик система за сглобяване. Огромно разнообразие от цветове, тонове, шарки, декори и вариации предлага ламината, поради което много купувачи го ценят толкова много. Визуално ламинатът може да бъде много подобен на паркет или масивна дървесина, но все пак той е по-практичен при ежедневна употреба. Несъмнено предимство е цената му, която е много по-ниска или по-изгодна от другите аналози.

 

В началото ламинираният под беше представен като добра алтернатива на естественото дървено покритие поради способността му точно да симулира естествени видове. Цветовете и текстурите на най-разнообразните видове дървесина се предават най-добре. Освен това, само ламинат може да предложи съвременни дизайнерски идеи. Подовете с ламиниран паркет носят екзотичен релеф за оригиналност. Последни Новини / Виж Всички Новини

Неактуални цени на продуктите в сайта extrafloors.eu / 29.12.21

Неактуални цени на продуктите в сайта extrafloors.eu повече...

Скъп или евтин ламинат. Какво да избера? / 23.11.21

По този начин скъпият ламинат ще има по-голяма устойчивост на вдлъбнатини, по-висока защита от влага... повече...

Следвайте Ни Във Социалните Мрежи!