Пет правила за закупуване на ламиниран паркет 

ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ

ДЕКИНГ НАСТИЛКИ

PVC ЛАМПЕРИЯ


  • Ламиниран паркет | Цени,марки,видове ламинирани паркети
  • Паркет | Цени масивни естествени паркети
  • Екстериорни и интериорни облицовки и настилки


Пет правила за закупуване на ламиниран паркет / 08.12.2019 08:08

Ламинатът е трайно подово покритие, което се полага веднъж в продължение на много години, така че е много важно материалът да е висококачествен и издръжлив

Ламинатът е трайно подово покритие, което се полага веднъж в продължение на много години, така че е много важно материалът да е висококачествен и издръжлив. За да закупите евтино ламинат , трябва да знаете редица правила, нашите магазин предлагат 5 правила и с радост ще ги споделим.

 

5 правила при избора на ламинат:

1. Трябва да знаете за класа на избрания ламинат. Въпреки факта, че това разделение е много условно, то на първо място трябва да се основава на броя на хората, които ще ходят по пода. Колкото по-висока е степента, толкова по-голямо натоварване може да издържи материалът. 21-ви клас е най-малкият. Най-добре се използва за килерчета и помещения за инвентар. 31 - най-доброто за жилищни помещения, а 33 - за хотели.

2. Дебелината няма значение. Често производител може да подведе своите клиенти. Трябва обаче да се помни, че материал с дебелина 8 мм е достатъчен, за да гарантира, че плочата отговаря на всички необходими якостни характеристики.

3. Шумоизолация. Ако дебелината на ламината няма значение, тогава не може да се каже същото за дебелината на основата. Колкото по-голям е, толкова по-малко проблеми ще донесете на съседите си отдолу. Висококачествените подложки не само изолират апартамента, но и намалява ефекта на влагата върху подовото покритие.

4. Въздействие върху човешкото тяло. Ламинатът се състои от четири основни слоя, единият от които е импрегниране. Той защитава абразивния ламинат, придава здравина и издръжливост. В импрегнирането обаче се съдържа формалдехид, който има много негативен ефект върху човешкото тяло. В качествените ламинат се използва само на безопасна форма на формалдехид. Количеството му в такъв материал не е по-голямо, отколкото в естественото дърво, което е много безопасно за здравето.

5. Висококачествен монтаж. Само опитен майстор може да монтира ламинат по такъв начин, че да не започне да се руши или набъбва на едно или друго място.Последни Новини / Виж Всички Новини

Неактуални цени на продуктите в сайта extrafloors.eu / 29.12.21

Неактуални цени на продуктите в сайта extrafloors.eu повече...

Скъп или евтин ламинат. Какво да избера? / 23.11.21

По този начин скъпият ламинат ще има по-голяма устойчивост на вдлъбнатини, по-висока защита от влага... повече...

Следвайте Ни Във Социалните Мрежи!