Дизайнерският ламинат е един от най-достъпните и популярни подови настилки 

ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ

ДЕКИНГ НАСТИЛКИ

PVC ЛАМПЕРИЯ


  • Ламиниран паркет | Цени,марки,видове ламинирани паркети
  • Паркет | Цени масивни естествени паркети
  • Екстериорни и интериорни облицовки и настилки


Дизайнерският ламинат е един от най-достъпните и популярни подови настилки / 07.03.2021 08:19

Дизайнерският ламинат е един от най-достъпните и популярни подови настилки

Дизайнерският ламиниран паркет е много популярен днес сред хората, които ценят оригиналността в интериора и се опитват да създадат индивидуален стил. Тази настилка има много предимства. Основните са надеждност и издръжливост, устойчивост на повреди, атрактивен външен вид и разумна цена. Преди да започнете да инсталирате такова покритие, трябва да бъдете много внимателни при избора на метод за монтаж, който определя както външния вид на помещението, така и неговия комфорт. При нас можете да изберете най-различни видове ламели, които се използват за всякакви дизайнерски решения.


Вариации на ламинат дизайнерски ламинат

Ламинатът може да се монтира по няколко различни начина. Различава се и на външен вид. Така че се разграничават следните видове подови настилки:
- Ламели с дизайн, подобен на плочки. Такива покрития много приличат на керамичните плочки, които се използват за подове, или порцеланови каменни изделия. Ламинираният паркет съответства на размера, формата и текстурата на плочките. Повърхността му е малко груба и по периметъра има лента, която имитира фуга между плочките.
- Еднолентов ламинат, който имитира структурата на естественото дърво. Такова подово покритие визуално разширява пространството и му придава уют и стил.
- Двулентов ламинат. По външен вид те са подобни на паркетните дъски. Тяхната повърхност изглежда разделена на две ивици.
- Ламинатът с три ленти се полага по класически начин. Има благородни цветове, а външният му вид е подобен на паркета. А има и такъв дизайнерски ламинат, който се отличава със смелост и екстравагантностст-имитира рибена костПоследни Новини / Виж Всички Новини

Промо декори през август ламинат EGGER Light Urban 1 / 04.08.21

Промо декори през август ламинат EGGER Light Urban 1 повече...

Следвайте Ни Във Социалните Мрежи!